GIZMO produkcija 2010 ©
Kuhinje Zdjelar : izrada kuhinja po mjeri izrada dnevnih boravaka kupaonice po mjeri izrada ugradbenih ormara

Proizvodi

U proizvodnji koristimo isključivo viokokvaltetne materijale poput grundiranog medijapana i iveral ploča renomiranih proizvođača (EGGER, KAINDL) te staklo i akril koji prostoru daju novu dimenziju i prozračnost. Treba istaknuti BLUM i FGV okove i pante za vrata, najkvalitetnije dostupne na našem tržištu, tandembox i metabox ladice te ručkice i slične detalje marke RUJZ. Novitet u dizajnu ali i funkcionalnosti predstavlja i upotreba kaljenog i fuziranog stakla. Ono se ugrađuje kao zamjena za keramičke pločice na onim mjestima gdje ih je uobičajeno postavljat, dakle za oblaganje zidova. Na taj se način pojednostavljuje faza pripreme prostora za uređenje, staklena je površina čvrsta i jednostavnija za čišćenje, nema fuga, a raspoloživa je u širokoj paleti boja.

Preporučujemo da pri kupovini kuhinje pratite slijedeće upute kako biste uštedili vrijeme, učinili je ugodnom, a sa naše strane dobili kompletnu uslugu po sistemu ključ u ruke.

Pri prvom dolasku donesite mjere prostora sa naznačenim pozicijama vodenog čvora, plina, radijatora, dimnjaka, prozora, vrata i sl. Na nama je sve ostalo, detaljna izmjera, slaganje ponude i grafička simulacija preporučenog rješenja u prostoru te izvedba sa dostavom i montažom.

Ponudu smo upotpunili i asortimanom tzv. bijele tehnike u svijetu poznatih proizvođača ARISTON, BLOOMBERG, CANDY, ELEKTROLUX, FAGOR, GORENJE, SMEG, TECHNOWIND, WHIRPOOL, ZANUSSI.